KretaRejser.dk

- alt om rejser til Kreta !
Hotel på Kreta med pool og palmer
Hoteller på Kreta
Der findes masser af dejlige billige hoteller på Kreta, så hvad enten du søger et hotel på Kreta der ligger lige i strandkanten og tæt på alt, eller du søger et mere roligt hotel mere afsidesliggende fra de største turistområder ja så er der noget at finde for en hver smag. 
Hotellerne på Kreta varierer naturligvis i kvalitet ligesom i resten af verden.
Du kan zoome ind og ud på kortet her forneden og få en ret god oversigt over de prisklasser og muligheder du har for at finde lige det hotel som passer dig bedst på Kreta.
Booking.com
Kreta hotel og strand
Da øen igennem årtier har været et særdeles attraktivt rejsemål for hele europas befolkning, er der løbende gennem årene bygget nyt som er fulgt med tidens tand.. I de største byer såsom Chania, hvor også en af øens lufthavne ligger, kan prisniveauet på overnatning gennemsnitligt være lidt højere end i de mindre byer, men det afhænger naturligvis også af hvad man er til. Mange ser ofte hotellet som et sted de kun opholder sig når de skal sove og så er det måske ikke så nødvendigt med den store service og luksus i løbet af dagen, da man måske i højere grad vil benytte sig af de mange muligheder der ligger uden for hotellet. Andre igen foretrækker den helt store servicepakke med luksus i alle afskygninger og all-inclusive i mad og drikke. All-inklusive hotellerne findes især i de største områder omkring Chania, Heraklion og Hersonissos hvor turismen er veletableret..
Prisen pr. overnatning
Starter ved omkring 9.000,- DKK