KretaRejser.dk

- den lille rejseguide til alt om rejser til Kreta !
Skærmbillede 2018-12-29 kl. 10.49.03
Rejseinfo & Nyttig viden

Flybilletter… Ønsker du at booke dit fly med direkte afgang til Kreta for en dejlig familieferie i Hersonissos, Heraklion eller måske Chanie, så er du kommet til rette sted. Kreta hører til blandt middelhavets absolut foretrukne rejsedestinationer, og besøges hvert år i tusindvis af besøgende fra hele Europa, som drages af Kretas mange kvaliteter og udflugtsmål hvad enten det drejer sig om dejlige strande, shoppingmuligheder eller natteliv. De færreste som besøger Krata for første gang vil ej heller undvære et besøg i den gamle by i Knossos for at se ruinerne af det minoiske palads Phaistos, og børnefamilierne kan næppe undgå en tur til et af øens vandlande eks. Acqua Plus. På KretaRejser.dk er det nemt at bestille billige rejser og flybilletter direkte til en af Kretas lufthavne i entenHeraklion eller Chania lufthavn. Samtidigt kan du måske også spare lidt lommepenge til rejsen ved at bestille direkte uden om de etablerede rejseselskaber..
Charterrejser..
Igennem årtier og lige siden danskerne for første gang sådan rigtigt stiftede bekendskab med charterturismen, har danskere i tusindvis valfartet til den dejlige ø Kreta. Blandt de første pioneer på det danske chartermarked var Spies Rejser med den farverige formand Simon Spies i spidsen. Spies sender den dag i dag også mange besøgende til Kreta hen over året. På denne side har vi samlet et par af de allerstørste danske rejsebureauer der arrangerer rejser til Kreta.
FDM travel
 er grundlagt i 1950 og er specialist i individuelle rejser. FDM travel har bureauer i 8 danske byer og beskæftiger 140 medarbejdere. Kerneprodukter er kør-selv-ferie I hele Europa med Frankrig og Italien som bestsellers. Miniferie i Nordeuropa er også meget populært. Rejsetyperne er Fly, Hotel, Feriebolig (ofte kør-selv), Mobilehome, Sommerferie, Storbyferie, Skiferie & USA rejser.
Apollo 
er en af Danmarks største rejsearrangører, og står for det bredeste charterudbud med mere end 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte. Cirka 150.000 mennesker rejste i 2010 med Apollo fra danske lufthavne til rejsemål i hele verden. 1.000.000 skandinaviske gæster rejser med Apollo på årsbasis.
Falk Lauritsen Rejser
 har rødder helt tilbage til 1967, hvor familien Falk Lauritsen for første gang sendte gæster til den spanske ferieø Mallorca. Falk Lauritsen har sikret solskin i 45 år til rejseglade danskere og tilbyder veltilrettelagt charterrejser med dansktalende rejselederservice. I 2011 kårede gæsterne Falk Lauritsen til Danmarks bedste charterrejsearrangør. Falk Lauritsen Rejser tilbyder foruden sol- og badeferier hele året også længerevarende, kulturelt stimulerende rundrejser under navnet discover by Falk Lauritsen. I 2012 forventer selskabet at sende ca. 90.000 danskere syd på til sol- og badeferie.